Sanal Makineyi Nasıl Geçiririm?



Bir sanal makine (VM), sanal bir yazılım programı ile oluşturulan yapay bir yapıdır. Genellikle bir çift önyükleme sistemi oluşturmaya gerek kalmadan alternatif bir işletim sistemi ortamı çalıştırmak için kullanılır . Bir sanal makineyi başka bir ana bilgisayara kredi notum düşük nasıl kredi çekerimgeçirmek için, sanal yazılımın geçiş işlevini kullanın, işletim sisteminin geçiş programını kullanın veya sanal makineyi istediğiniz yere sürükleyip bırakın.
Sanal yazılımı sanal yazılımı kullanarak geçirmek için sanal makine görünümünü açın ve VM'nin depolandığı ana bilgisayarı ziyaret edin. Taşımak istediğiniz VM'yi seçin ve geçişi başlatmak için doğru seçeneğe tıklayın. Bu uygun programı başlatacaktır.
Program başladıktan sonra, sanal makineyi taşımak istediğiniz hedef ana bilgisayarı seçmeniz gerekecektir. Bazı sanal yazılımlar, söz konusu makineyi barındırmak için hangi olası bilgisayarların uygun olduğunu belirler. Şüphe edildiğinde, en uyumlu kabul edilen bir ana bilgisayar seçin. Daha sonra VM dosyalarını saklamak istediğiniz klasör gibi başka seçenekleri seçebilir ve yazılımın bir sanal makineyi seçtiğiniz konuma taşımasını sağlamak için gelir belgesiz kredi veren bankalarhazır düğmeyi tıklayabilirsiniz.
Sürükle ve bırak işlevini kullanmak da mümkün olabilir. Sanal yazılım buna izin veriyorsa, geçiş yapmak istediğiniz VM'yi tıklatabilir, ardından mevcut bilgisayar listesinden hedef ana bilgisayar hedefine sürükleyip bırakabilirsiniz. Sanal makineyi yeni konumuna bıraktıktan sonra aktarım başlayacaktır.
Bir sanal makineyi taşımanıza izin verecek diğer sanal yazılımlar farklı adımlar gerektirebilir. Bunlar genellikle yazılımın talimatlarında belirtilecektir. Bazı durumlarda, sanal makine yeni bir konuma kopyalanabilir. Daha sonra VM'yi eski VM'yi silmeden önce her şeyin düzgün çalıştığından emin olmak için test edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kullanıcı Alanı Nedir?

Opt-In ve Opt-Out arasındaki fark nedir?

Program Editörü nedir?