Sanal Kozmetik Ameliyat Oyunu Nedir?



Bir sanal kozmetik ameliyat oyunu plastik cerrahi prosedürleri değişen derecelerde simüle eder . Çoğu zaman, bu oyunlar, bazı plastik cerrahların kullandığı daha profesyonel versiyonlar olsa da, eğlence için özel vatandaşlar tarafından kullanılmalıdır. kredi notum düşük nasıl kredi çekerimBazı benzerlikleri paylaşmalarına rağmen, sanal bir estetik ameliyat oyunu ve sanal bir makyaj oyunu aynı şey değildir.
Çoğu zaman, sanal bir estetik ameliyat oyunu eğlenmek içindir. Oyuncuların çeşitli anonim modellerin yüz özelliklerini ve diğer vücut parçalarını karıştırıp eşleştirmelerine ve oyuncuların kendi resimlerini değiştirmelerine izin verenler de dahil olmak üzere birçok farklı türü vardır. Bu oyunların bazı versiyonları oyuncuların ünlü yüzleri ve bedenleri karıştırıp eşleştirmelerini sağlar. Sanal kozmetik cerrahi oyunlarının diğer türleri, oyuncuların, sadece hangi gözü, burnu veya ağzı istediklerini seçmekten ziyade plastik cerrahiyi gerçekte yerine getirerek cerrah olarak hareket etmelerini sağlar. Oyuna bağlı olarak, oyuncular modelleri, ünlüleri veya kendilerine ait görüntüleri kullanabilir.
Bu tür oyunlar birkaç farklı formatta mevcuttur. Oyuncular, oyunları barındıran web sitelerinde ücretsiz olarak oynayabilir veya oyunları bilgisayarlarına indirebilirler . Bazı oyunlar, oyuncuların herhangi bir bilgisayarda oyunu oynamalarına izin veren bir CD-ROM gibi bir disk üzerinde kullanılabilir. Bir video kozmetik ameliyat oyununun belirli versiyonları, bir video oyun konsoluyla kullanılmak üzere tasarlanabilir. Ayrıca, onları cep telefonlarından başka hiçbir şey kullanmadan oyun oynamak için indirenlere izin veren belirli cep telefonu uygulamaları vardır.
Bazen, bir plastik cerrah bir hastaya prosedür tamamlandıktan sonra neye benzeyeceğine dair daha net bir fikir vermek ve iyileşmek için sanal bir estetik ameliyat oyununun daha profesyonel bir versiyonunu kullanacaktır. Bir sanal kozmetik cerrahi oyununun bu versiyonu, profesyonel bir araç olduğu kadar bir oyun olmasa da, doktorun hastaya yan yana ve öncesi fotoğrafları göstermesine izin verir, böylece daha fazlasını yapabilir prosedürü hakkında bilinçli seçim. Bu tür sanal araçlar, bir memeyi meme küçültme veya büyütme ameliyatı gelir belgesiz kredi veren bankalaryaptıktan sonra neye benzeyeceğini gösterebilir, liposuctionveya Botox® gibi yüz dolgu maddeleri bile. Birçok hasta plastik cerrahi hakkında onlara daha fazla güven verdiğinden ya da istedikleri gibi olmadıklarını fark etmelerine yardımcı olduğundan, bu anlık bakış açısını geleceğe takdir ediyor. Cerrah fotoğrafları bile basabilir ve bir seçim yapmadan önce eve götürmesi için hastaya verir.
Sanal bir makyaj oyunuyla sanal bir makyaj oyunu karıştırmak kolay olabilir, ancak ikisi oldukça farklı. Her ikisi de oyuncuların kendi modellerini veya bir modelin görünümünü geliştirmelerine izin verse de, sanal estetik ameliyat oyunu sanal plastik cerrahinin yapılmasını içerir. Öte yandan, sanal kozmetik oyun, genellikle kozmetik makyaj, yeni saç ve saç renkleri ve hatta bazen yeni göz renkleri ve diş beyazlatma ile ilgilidir . Ayrıca, makyaj oyunları genellikle oyuncuların tam bir görünüm için yeni kıyafetler ve aksesuarlar denemelerine izin verir. Bazı kozmetik ameliyat oyunlarına benzer şekilde, makyaj oyunları hem çevrimiçi hem de disk formatında bilgisayarda veya video oyun konsolunda oynanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kullanıcı Alanı Nedir?

Opt-In ve Opt-Out arasındaki fark nedir?

Program Editörü nedir?