Rikers adası hapishanesi nedir?



Rikers adası hapishanesi, Rikers adıyla anılır, Queensers ve Bronx burunları arasındaki Rikers adasında bulunan New York şehrinin ana hapishane bileşiğidir. Ada, Laguardia Havaalanı'na doğrudan bitişikte yer almaktadır. New York City, 1884 yılında 18.000 ABD faizsiz kredi veren bankalarDoları (USD) karşılığında bir Hollandalı aileden Rikers Adası'nı satın aldı ve o zamandan beri hapishane olarak hizmet verdi. Rikers, New York City of Correction Departmanı tarafından işletilmekte olup, 2000 yılı itibariyle 12.780 kişilik sürekli bir nüfusa sahiptir ve yıllık 860 milyon dolarlık bir bütçesi vardır . İç Savaş sırasında Rikers Adası askeri eğitim tesisi olarak görev yaptı.
Rikers ada hapishanesinin on farklı tesisi var. Otis Bantum Düzeltme Merkezi, Anna M. Kross Merkezi, George Motchan Gözaltı Merkezi ve George R. Vierno Merkezi tutuklu yetişkin erkekleri tutuyor. Eric M. Taylor Center, mahk sentm erkek ergenler ve yetişkinlere mensup olup, 16 ila 18 yaş arası erkekler çoğunlukla Robert N. Davoren Kompleksine ev sahipliği yapmaktadır. Rose M. Singer Center, genç ve yetişkin kadınları mahkum etti. Kuzey Infirmary Komutanı, tıbbi bakım ihtiyacı olan mahpuslara ev sahipliği yapar ve West Facility , bulaşıcı hastalıklar taşıyan mahpuslara ev sahipliği yapar . Ayrıca Rikers ada kompleksi, 800 yatak tutan ve orta ve maksimum güvenlikli mahpuslara ev sahipliği yapan Vernon C. Bain Merkezi ile bağlantılı bir hapishane bargası da var.
Bu hapishaneye sadece Queens'teki işaretlenmemiş Francis Buono Köprüsü tarafından erişilebilir. Dünyanın en büyük ceza kolonisi olarak adlandırılan kompleks, okullar, klinikler, şapeller, spor alanları, spor salonları, marketler ve çeşitli dükkanlar, bir enerji santrali ve bir otobüs deposu vardır. Günlük nüfus 20.000'i geçebilir. Rikers adası hapishanesi, müzisyenler Lil Wayne, Sid Vicious, Tupac Shakur, Peter Steele ve futbolcu Plaxico Burress de dahil olmak üzere birçok ünlü tutukluyu barındırdı. Sanatçı Salvador Dali'nin bir resmini evinin önünde kredisiz borç paratutuyordu, çünkü sanatçı mahk inmlar için sanat hakkında bıkkın bir konuşma yapamayabiliyordu, ancak parça 2003 yılında çalındı ​​ve kurtarılmamıştı.
Rikers adası hapishanesi, 1970'lerde eşcinsel, biseksüel ve transseksüel mahk specialmlar için özel konutlar kurdu, ancak birim güvenliği artırmak için 2005 yılında kapatıldı. Bu ayrı konutta yerleşim talep eden mahkumlar için özel bir duruşma yapılması gerekiyor. New York City Corrections of Corrections bölümünün ayrılan tesisle ilgili planları, bir disiplin önlemi olarak kullanılanla aynı olan 23 saatlik bir kilitlemeyi içerdiği için eleştirildi .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kullanıcı Alanı Nedir?

Opt-In ve Opt-Out arasındaki fark nedir?

Program Editörü nedir?