Her gün kaç kelime tweet'lenir?



Twitter'a göre, her gün Ağustos 2015'te yaklaşık 500 milyon tweet atıldı. Twitter'da en fazla 140 karakter olmasına rağmen ortalama tweetin 40 ile 60 karakter arasında olduğu tahmin ediliyor. Ortalama tweetin altı kelime içerdiğini varsayarsak,işkur doğum parası bu da her gün Twitter'da yaklaşık 3 milyar kelimenin çıkması anlamına gelir - AynRand'un Atlas Shrugged romanının 5,300'den fazla kopyası .
Sadece birkaç kısa yıl içinde, Twitter'ın saldırısı, 2007'de günde binlerce tweet attı ve bugünün zihinleri milyonlarca tweet attı. Ancak, miktar her zaman kalite anlamına gelmez. San Antonio merkezli bir pazar araştırması şirketi, Ağustos 2009'datweet'leri analiz etti ve tweet'lerin% 40'ının “anlamsız bir bebeklik” olduğunu belirtti ve şirketin% 38'inin “konuşma” olarak etiketlendiğini belirledi.
Twitter hakkında daha fazlası :
Sosyal ağ başlangıçta "stat.us"işkur kredi başvurusu olarak tasarlandı ve prototip Mart 2006'da hava dalgalarına çarptığında daha sonra "Twttr" olarak değiştirildi.
Eylül 2015'teTwitter hesaplarında en çok takip eden kim var? Katy Perry, JustinBieber ve Barack Obama.
Akademi Ödülleri'nde Ellen DeGeneres tarafından yönetilen yıldız çivili bir selfie Mart 2014'teyenidentweet'leme duygusu kazandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kullanıcı Alanı Nedir?

Opt-In ve Opt-Out arasındaki fark nedir?

Program Editörü nedir?