Google Wave® Gadget’larının Farklı Türleri Nelerdir?



Daha popüler Google Wave® gadget'larından bazıları bir Twitter uzantısı, bir harita gadget'ı ve iWave içerir. TimeBridge ve Tasky yardımları gibi diğer uzantılar kullanıcılara verimliliği artırıyor. Çok çeşitli Google Wave® gadget'ları, kullanıcıların yalnızca gerçek zamanlı iletişimden yararlanmasına izin vermez, aynı zamanda iş toplantılarını, işkur doğum parasıokul projelerini, özel gönüllü çalışmalarını koordine eder, çeşitli takvimleri ve etkinlikleri yönetir ve hatta dalgaları diğer programlara aktarır.
Google Wave® artık aktif olarak geliştirilmese de, genel kullanıcılar için hala erişilebilir durumdadır. Üçüncü taraf geliştiriciler de, son kullanıcının deneyimini geliştirmek için sürekli olarak yeni Google Wave® gadget'ları oluşturdu. Google Wave® araçları, Google Wave® aksesuarları ve Google Wave® widget'ları olarak da bilinen bu araçlar, kullanıcıların Google Wave® içinde çalışırken daha fazla başarı elde etmelerine yardımcı olur.
Sosyal medya uygulamaları, Google Wave® araçlarının en popüler türleri arasındadır. Özellikle, bir Twitter uzantısı, Wave® kullanıcılarının Twitter akışlarını bir dalgaya aktarmasına olanak tanır. Google Wave® ile etkileşime girecek şekilde kodlanmış birden fazla Google Wave® gadget'ı vardır. Diğer sosyal medya uygulamalarını bir dalgaya entegre etmek için de benzer Google Wave® uzantıları var.
Diğer Google Wave® gadget'ları, iş verimliliğini artırmaya yönelik olduğundan daha fazla iş odaklıdır. Bunların örnekleri arasında TimeBridge ve Tasky bulunmaktadır. Bu gadget'lar, kullanıcıların Google Wave®'de çalışırken, zamanında ve eksiksiz görevleri zamanında ve verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur.
Google, Ağustos 2010'daWave® üzerinde ayrı bir ürün olarak aktif olarak çalışmayı bıraktığından, tamamen kapatılmak yerine, uygulama geliştiricilerinin açık kaynak yoluyla Google Wave® cihazlarında çalışmalarına izin vermeye devam etti . Uzantılar, Wave® teknolojisine sahip diğer Google projeleri kullananların yanı sıra, işkur kredi başvurusuWave®'e doğrudan erişmeyi seçen kişiler tarafından sıklıkla kullanılır. Wave® teknolojisine sahip bu tür projelere örnek olarak bir Kutudaki Wave ve Google Dokümanlar dahildir. Sosyal medya ve üretkenlik gadget'larına ek olarak, bir wave'e ifadeler eklemek, kullanıcılara bir dalga içinde iken oyun oynamalarına izin vermek için bir blog gönderisinde bir dalga yayınlamak ve gadget'lar oluşturmak için gadget'lar da vardır.
Google Wave® cihazlarının sağlıklı bir listesi, Wave®'ye özel web sitesinde bulunabilir. Kullanıcılar diğer geliştirici web sitelerine ve bloglara ek uzantılar ve araçlar da bulabilir. Kullanılan araç türünden bağımsız olarak, her biri çevrimiçi iletişim ve özel projeler için Wave® kullanırken kullanıcının deneyimini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kullanıcı Alanı Nedir?

Opt-In ve Opt-Out arasındaki fark nedir?

Program Editörü nedir?